بیمه درمان انفرادی به خصوص برای کسانی که نیاز به خدمات کلینیکی و پاراکلینیکی یا جراحی تخصصی و بستری در بیمارستان ها دارند بسیار مفید است. با این وجود، بسیاری از افراد تا به حال از بیمه درمان تکمیلی انفرادی یا خانواده استفاده نکرده اند. این افراد ممکن است سوالات متعددی در ارتباط با این بیمه و انواع آن دارند.

مهم‌ترین این سوالات می تواند در ارتباط با یکی از موضوعات زیر باشد:

  1. هزینه بیمه تکمیلی انفرادی
  2. شرایط بیمه تکمیلی انفرادی
  3. انواع بیمه های تکمیلی انفرادی
  4. نحوه خرید آنلاین بیمه تکمیلی انفرادی
  5. تفاوت قیمت بیمه تکمیلی انفرادی
  6. نحوه ثبت نام بیمه تکمیلی انفرادی

بیمه تکمیلی انفرادی امکان برخورداری از پوشش های درمانی بیمه را برای کلیه اقشار جامعه فراهم می کند و حتی اگر بیمه پایه نداشته باشید خواهید توانست هزینه بستری، جراحی، آمبولانس و سایر هزینه ها را هنگام مراجعه به بیمارستان ها و مراکز درمانی از شرکت بیمه دریافت کنید. در ادامه تلاش شده است تا ضمن بیان مزایای بیمه انفرادی تکمیلی به هر یک از موارد لیست شده در بالا آشنا شوید تا بهتر بتوانید با بیمه درمان انفرادی و مزایایی که دارد آشنا شوید.

هزینه بیمه تکمیلی انفرادی چقدر است؟

یکی از مهم ترین سوالات مردم این است که هزینه بیمه تکمیلی انفرادی چقدر است؟ یا این که چگونه باید آن را پرداخت نمود؟

هزینه بیمه تکمیلی انفرادی تا حد زیادی وابسته به سقف تعهدات شرکت بیمه و میزان پوشش های شرکت های بیمه ای می باشد. در واقع هرچقدر پوشش ها و خدمات درمانی بیشتری دریافت نمایید. لازم است هزینه بیمه انفرادی بیشتری پرداخت کنید.

چرا هزینه بیمه تکمیلی متفاوت است؟

فرض کنید شرکت بیمه در بیمه نامه متعهد شود که هزینه بستری در بیمارستان و یا جراحی را تا سقف 30 میلیون تومان پرداخت کند. به طور حتم هزینه بیمه تکمیلی انفرادی در این حالت در مقایسه با زمانی که شرکت بیمه متعهد به پرداخت هزینه تا 70 یا 100 میلیون تومان است متفاوت خواهد بود.

آیا هزینه بیمه مشمول تخفیف می شود؟

یکی از عوامل تاثیرگذار بر قیمت خرید بیمه میزان تعهدات شرکت بیمه ای است. اما توجه داشته باشید که ممکن است شرکت بیمه در صورت دارا بودن شرایط خاص، تخفیف هایی را برای خرید بیمه درمان انفرادی در نظر بگیرد (این تخفیف ها می تواند بین ده درصد تا یک چهارم یا 25 درصد قیمت خرید بیمه باشد). برای مثال در صورتی که شما بیمه عمر داشته باشید، بیمه سامان تخفیفی برای خرید بیمه تکمیلی لحاظ خواهد کرد.

مدت زمان قرارداد بیمه انفرادی تکمیلی چقدر است؟

پس از پرداخت هزینه بیمه تکمیلی برای مدت یکسال امکان بهره مندی از خدمات شرکت بیمه در پوشش هزینه های درمانی، کلینیکی، پاراکلینیکی و هزینه های بستری در بیمارستان را خواهید داشت. در واقع قرارداد بیمه تکمیلی مانند بیمه شخص ثالث و یا بیمه بدنه خودرو که معولا یکساله هستند، برای مدت یکسال امکان برخورداری از خدمات درمانی و پوشش های بیمه را فراهم خواهد نمود.

شرایط بیمه تکمیلی انفرادی چیست؟

شرایط خرید بیمه انفرادی تکمیلی از جمله مواردی مهمی است که لازم است بدانید. شرایط بیمه تکمیلی انفرادی بسیار ساده است و در حال حاضر خرید بیمه درمان انفرادی برای کلیه افراد زیر 70 سال ممکن است.

برای همین اگر شما زیر 70 سال سن داشته باشید، می توانید درخواست خرید بیمه تکمیلی را ثبت کنید.

پس از آن با طی مراحل دریافت بیمه و پس از انجام معاینات لازم خواهید توانست از خدمات شرکت های بیمه بهره مند شوید.

آیا امکان خرید بیمه تکمیلی بدون داشتن بیمه تامین اجتماعی وجود دارد؟

یک نکته مهم در ارتباط با بیمه تکمیلی، امکان خرید آن بدون داشتن بیمه پایه است. در گذشته برای خرید این بیمه فرد متقاضی باید تحت پوشش یکی از بیمه های درمان پایه (مانند بیمه تامین اجتماعی، بیمه سلامت ایرانیان، بیمه خدمات درمانی روستایی و عشایری یا بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح) قرار داشت. اما در حال حاضر هر فردی حتی بدون دارا بودن بیمه پایه امکان خرید بیمه انفرادی تکمیلی را دارد.

آیا قیمت خرید بیمه تکمیلی انفرادی به داشتن بیمه پایه وابسته است؟

به این نکته توجه داشته باشید که نداشتن بیمه پایه باعث افزایش هزینه خرید بیمه تکمیلی می شود که در سایت شرکت های بیمه مانند سایت بیمه تعاون و سایت بیمه سامان به این موارد اشاره شده است. به طور معمول شرکت های بیمه افزایش 18 درصدی را برای خرید بیمه (در صورتی که شما بیمه تامین اجتماعی و یا سایر بیمه های پایه را نداشته باشید) اعمال می کند.

انواع بیمه های تکمیلی انفرادی چیست؟

شاید به خوبی بدانید که به طور کلی سه نوع بیمه تکمیلی وجود دارد که عبارت هستند از بیمه درمان انفرادی، بیمه درمان تکمیلی خانواده و بیمه درمان تکمیلی گروهی (یا شرکتی). اما یک سوال که هنگام خرید بیمه تکمیلی انفرادی برای متقاضیان مهم باشد این است که انواع بیمه تکمیلی انفرادی چیست؟

انواع بیمه انفرادی را با توجه به نام طرح و یا شرکت عرضه کننده آن می شناسند:

طرح های بیمه درمان تکمیلی انفرادی هر یک دارای پوشش های مختلف و سقف تعهدات متفاوتی هستند.

برای مثال طرح های شرکت بیمه تعاون عبارت هستند از: طرح برنا، طرح دارا، طرح رسا، طرح کوشا، طرح مزدا، طرح پویا، طرح پارسا و طرح والا.

هر یک از طرح های بیمه انفرادی تعاون (که به ترتیب ذکر شده اند)، نسبت به طرح قبل از خود قیمت بالاتری دارد و برای همین شرکت بیمه تعاون خدمات بیشتری را تا سقف خاصی با جبران هزینه های درمانی در هر طرح ارائه می کند.

شرکت بیمه سامان نیز مانند بیمه تعاون طرح های مختلفی دارد که عبارت هستند از: طرح نسیم، طرح اقتصادی و اقتصادی محدود، طرح انفرادی مهر، طرح منتخب محدود، طرح منتخب، طرح سروش، طرح ویژه محدود، طرح جامع محدود، طرح ویژه انفرادی، طرح شمیم سامان، طرح جامع بیمه انفرادی، طرح وصال، طرح ممتاز و طرح عقیق که طرح نسیم کمترین و طرح عقیق بالاترین هزینه بیمه تکمیلی را دارد.

نحوه دریافت خسارت از بیمه چگونه است؟

در صورتی که بیمارستان و یا مرکز درمانی که قصد مراجعه به آن را دارد طرف قرارداد شرکت بیمه باشد، معمولا با داشتن یک معرفی نامه امکان بهره مندی از خدمات درمانی و کلینیکی را خواهید داشت. اما در صورتی که مرکز مربوطه طرف قرارداد بیمه تکمیلی نباشد، باید ابتدا هزینه های درمان را پرداخت کنید و پس از ترخیص پیگیر دریافت خسارت از شرکت بیمه باشید.

در این حالت باید کلیه مدارک خود را با گواهی پزشک برای شرکت بیمه ارسال نمایید. شرکت بیمه با در نظر گرفتن تعرفه درمان و بستری در مراکز هم درجه طرف قرارداد و فرانشیز امکان پرداخت هزینه های درمانی را تا سقف مصوب خواهد داشت.

فرانشیز بیمه انفرادی چقدر است؟

فرانشیز مبلغی از هزینه های درمان است که برعهده بیمه گذار است. اگر هزینه درمان و یا جراحی بیمار برابر با ده میلیون تومان باشد، دارنده بیمه تکمیلی باید حداقل یک میلیون تومان آن را خودش بپردازد. در واقع فرانشیز بیمه انفرادی در دو شرکت بیمه تعاون و سامان برابر با ده درصد است. برای همین هزینه های درمانی، کلینیکی، پاراکلینیکی و ... هر چقدر که باشد، حداقل ده درصد آن باید توسط فرد بیمه شده پرداخت شود.

فرانشیز برای بیمه sos و سایر انواع بیمه تکمیلی ممکن است متفاوت باشد.

نحوه خرید آنلاین بیمه تکمیلی انفرادی

خرید بیمه به دو صورت حضوری و آنلاین امکان خواهد داشت. ممکن است هر یک از این روش‌ها طرفداران خاص خود را داشته باشد. در هر یک از این روش ها اگر قصد خرید بیمه تکمیلی را دارید توصیه می شود که حتما کلیه طرح ها و تخفیفات یا هزینه هر یک را به طور کامل بررسی کنید. و حتما به نیازمندی‌های احتمالی خود در آینده نیز توجه کنید. برای مثال اگر فکر می کنید که ممکن است قصد بچه دار شدن داشته باشید، حتما طرح هایی را انتخاب کنید که هزینه زایمان را پوشش می دهد.

آیا امکان مقایسه بیمه های انفرادی تکمیلی وجود دارد؟

امروزه سامانه های خرید بیمه به راحتی امکان مقایسه و انتخاب بهترین طرح تکمیلی را برای شما فراهم کرده اند.

سامانه آیریس نیز طرح های بیمه درمان انفرادی که هر یک هزینه، پوشش و خدمات متفاوتی دارند را برای مقایسه و انتخاب بهترین بیمه تکمیلی به شما پیشنهاد می کند.

قیمت بیمه تکمیلی انفرادی چقدر است؟

محدوده قیمت بیمه انفرادی تکمیلی در سال 1400 در محدوده چند صد هزار تومان تا چند میلیون تومان بوده است. طرح هایی که قیمت خرید آن ها بالاتر است، به طور معمول هزینه بستری و جراحی را تا سقف بالاتری پوشش خواهند داد. علاوه بر این تعدادی از طرح ها پوشش های ویژه مانند پوشش هزینه خدمات دندانپزشکی تا سقف مشخص و حتی تا یک میلیون تومان را در خود جا داده اند. برای همین به عنوان کسی که قصد خرید بیمه را دارد، باید ببینید که کدام یک از طرح ها با چه پوشش هایی برای شما مناسب است.

آیا امکان پرداخت مبلغ بیمه تکمیلی انفرادی به صورت اقساط وجود دارد؟

بیمه انفرادی درمان در اغلب موارد به صورت نقدی و به صورت سالانه خریداری می شود. اگرچه در مواردی می توان اقدام به خرید نقد و اقساط بیمه کرد، اما به طور حتم در صورتی که پرداخت نقدی باشد هزینه کمتری از متقاضیان دریافت خواهد شد.

نحوه خرید بیمه تکمیل درمان انفرادی در آیریس چگونه است؟

در سامانه آیریس با ورود به صفحه بیمه درمان تکمیلی انفرادی خواهید توانست با تعیین سن و تعداد افراد متقاضی و مشاهده طرح های ارائه شده توسط شرکت بیمه خواهید توانست بهترین بیمه درمان انفرادی یا خانواده را انتخاب و مراحل خرید را با وارد کردن شماره تلفن و اطلاعات خود تکمیل کنید.

هر کجای ایران هستی آنلاین سفارشتو بده